Per 03 juni 2019 zullen spoedklachten niet meer worden behandeld door de tandartsen van de West Alblasserwaard onder coördinatie van de Zorgcentrale.

Er is vanaf juni 2019 een praktijk gestart die volledig en uitsluitend is gericht op de behandeling van spoedgevallen waaronder pijnklachten, nabloedingen, ongevallen en abcessen. Ook voor een gebroken kies kunt u terecht indien herstel daarvan niet kan worden uitgesteld tot een volgende dag bij uw eigen tandarts.

De praktijk ( Dental 365) zal alle avond-,weekend- en nachtdiensten verzorgen voor de regio Dordrecht, Zwijndrecht en de West Alblasserwaard ( Alblasserdam, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht).

Deze praktijk is genaamd: Dental 365

Adres: Johan de Witstraat 304 ( Singel 271 gebouw)
3311 KK Dordrecht

Openingstijden:
maandag t/m donderdag van 17.00- 23.00 uur
vrijdag t/m zondag van 8.00- 23.00 uur

De dienst is 24 uur per dag , 365 dagen per jaar bereikbaar en oproepbaar op het spoednummer.

Spoednummer:                                                    078 – 2005000

Per mei 2019 heeft onze mondhygiëniste Dorine een uitdagende nieuwe betrekking aangenomen en onze praktijk verlaten. Ze gaat zich richten op angstpatienten in een gespecialiseerde praktijk.  We wensen haar veel succes met haar nieuwe baan.

Tot onze grote vreugde hebben we een nieuwe mondhygiëniste kunnen aannemen die alle bestaande klanten van Dorine zal gaan behandelen alsmede nieuwe verwijzingen.

Haar naam is Deidre Paans.  In mei en juni zal ze  nog beperkt werkzaam zijn omdat ze erg druk is met afstuderen. Vanaf 27 juni gaat Deidre werken op de donderdagen en vrijdagen.

Start typing and press Enter to search