Vacature

10 september

Voor onze moderne en gezellige tandartsenpraktijk in Sliedrecht zoeken wij per oktober 2020 een gediplomeerde of ervaren

TANDARTSASSISTENTE,
voor 2,5 dagen ( 21 uren) per week.

Wij bieden u een zeer gevarieerde baan: assisteren van de tandarts alsmede zelfstandige taken bij verschillende soorten behandelingen zowel curatief als preventief; Daarnaast werkt u een dagdeel als operatie-assistente en als omloop/ fotograaf en draagt u zorg voor sterilisatie, organisatie en administratie.

Mondzorg Viskil is een gespecialiseerde mondzorgpraktijk.
Een heel team van zorgprofessionals biedt onze klanten dagelijks de meest doelmatige behandelingen voor een optimale tand- en mondgezondheid: tandartsen, mondhygiënistes, preventieassistentes, office manager, baliemedewerkers en stoelassistentes.

Uw sollicitatie met CV kunt u richten aan av@mondzorgviskil.nl of per post t.n.v. Mondzorg Viskil, Thorbeckelaan 116, 3362 BV Sliedrecht. Voor informatie kunt u bellen met 06 25576476.

Corona-beleid

Vanaf 22 april

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

Wij zullen op een aangepaste wijze open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Daarom stellen wij u bij het bevestigen van een afspraak de volgende vragen.  Indien u op één van deze vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

 • Heeft u nu corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Bent u in thuisisolatie?
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
 • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Sinds februari 2020 is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste en ambitieuze tandarts. Haar naam is Ilayda de Haij. Ze is afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen op 23 december 2019 en geregistreerd in het BIG-register onder zorgverlenersnummer 39926893302. Ilayda heeft vergaande interesse voor de implantologie en zal zich daar dan ook in gaan verdiepen en bekwamen; aanvankelijk als stagiair maar meer en meer als volwaardig implantoloog in opleiding. De implantoloog behandelt niet alleen de chirurgische fase van de implantaat plaatsing maar verzorgt ook de kronen, bruggen en protheses die op de implantaten aangebracht worden. Daarnaast zal Ilayda reguliere mondzorg op natuurlijke tanden en kiezen gaan uitvoeren. De behandeldagen van Ilayda zijn dinsdag en donderdag.

Vanaf 1 juli wordt ons team versterkt met een ervaren tandartsassistente voor algemene tandheelkunde en implantologie. Haar naam is Hester Muilwijk. Ze zal Adwin en Ilayda gaan assisteren. En we krijgen versterking van een ervaren preventieassistente, haar naam is Bianca van der Laan. Zij zal in onze praktijk werkzaam zijn vanaf 1 juli op de maandag en de woensdag.

Start typing and press Enter to search